طرز تهیه پیراشکی فوری و خوشمزه بدون فر و همزن
همیشه از بچگی عاشق پیراشکی بودم. هیچ چیز برام لذیذتر از خوردن یک پیراشکی داغ و ترد نبود. اما حالا درست کردن پیراشکی خیلی ساده است و با کمترین مواد در منزل میتوان آنرا درست کرد. برای مشاهده آموزش آشپزی و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی فوری و خوشمزه ، با مجله شینسلهمراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی
آرد 2 پیمانه(300گرم)
تخم مرغ 2 عدد
ماست یک پیمانه(200گرم)
شکر نصف پیمانه(80گرم)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری(5گرم)
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
مراحل تهیه پیراشکی خوشمزه
مرحله اول
ابتدا در یک ظرف مناسب تخممرغ، پودر قند و وانیل را با هم ترکیب میکنیم. با همزن دستی هم میزنیم تا به یک مایع کرمی و کشدار تبدیل بشود.
مرحله دوم ( اضافه کردن ماست )
حالا ماست را اضافه میکنیم و دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مرحله سوم ( اضافه کردن آرد و بکینگپودر )
در این مرحله آرد و بکینگپودر را با هم ترکیب میکنیم و روی مواد الک میکنیم. مواد را با هم خوب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند.
مرحله چهارم ( آماده کردن مواد برای قیف زدن )
حالا کمی از مواد داخل قیف بدون ماسوره بریزید. ( توجه داشته باشید که میتوانید به جای قیف از قاشق هم استفاده کنید).
مرحله پنجم
یک تابه کوچک روی شعله بگذارید و مقداری روغن توی آن بریزید. و اجازه بدهید که روغن کمی داغ بشود. حالا درون تابه قیف را فشار بدهید تا مواد از نوک آن بیرون بیاد بعد بلافاصله با یک قیچی که نوک آنرا چرب کردید مواد را به هر اندازه که دوست داشتید برش بزنید و اجازه بدهید تا پیراشکیها با حرارت متوسط سرخ بشوند.
مرحله پایانی
بعد از اینکه یک طرف پیراشکیها سرخ شدند، آنها را با یک قاشق بچرخانید تا طرف دیگر پیراشکیها هم سرخ بشود. در نهایت آنها را از تابه بیرون بیاورید. بعد از اینکه پیراشکیها کمی خنک شدند میتوانید آنها را در یک ظرف شکر بغلتانید یا میتوانید شکلات ذوب شده روی آنها بریزید و سرو کنید. نوش جان
برگرفته از سایتهای : چیشی، شینسل و نمناک
( این مطلب رپورتاژ بوده و سایت هوم دیزاین در تالیف و تنظیم آن نقشی نداشته است و تایید کننده آن نمی باشد . )