ثبت مشاور

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

1403.10.16
Home Design
0

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانیها است که در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه یک کوکو سیب زمینی خوشمزه و ترد را آموزش بدهیم. همچنین روغن کمتری هم مصرف میکند و برای سلامتی هم ضرر کمتری دارد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی ، در ادامه با مجله آموزشی شینسل همراه باشید.

 

طرز تهیه کوکو سبزی ترد و خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

سیب زمینی: ۳ عدد متوسط رو به بزرگ (حدود ۷۰۰ گرم)

پیاز: یک عدد متوسط (حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم)

تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد

آرد سفید یا نخودچی: ۲ تا ۳ ق.غ

پودر سوخاری پانکو: ۲ تا ۳ ق.غ

نمک و فلفل: هر کدام حدود ۱ ق.چ (ذائقه ای)

زردچوبه: ۲ ق.چ سر پر

دارچین: ۱.۴ ق.چ

بیکینگ پودر: ۱.۴ ق.چ

روغن مایع: مقداری

مراحل تهیه کوکو سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را خوب بشوئید و آنها را به مدت 10 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. این کار باعث میشود تا نشاسته اضافی روی سطح سیب زمینی گرفته بشود. و در هنگام سرخ کردن آنها باعث میشود تا روغن کمتری مصرف شود.

مرحله دوم

چون سیب زمینیهای ما خام هستند بهتر است که آنها را را با قسمت درشت رنده کنیم. بهتر است که یکی از سیب زمینیها را با رنده ریز رنده کنید تا یک انسجامی به سیب زمینیها بدهد. و در نهایت آب اضافی سیب زمینیها را بگیرید.

مرحله سوم

حالا نوبت به پیاز میرسد. پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آنرا تا مقداری بگیرید. پیاز باید مقدار کمی آب داشته باشد. بعد از آن پیاز رنده شده را با سیب زمینی ترکیب میکنیم.

مرحله چهارم

در یک ظرف مناسب تخم مرغها را میشکنیم و مقداری با همزن آنها را هم میزنیم تا بافت آنها باز بشود. نیازی نیست که همانند درست کردن کیک، تخم مرغها را هم بزنید. همین که مقداری بافت آن باز شد کفایت میکند. بعد به آن ادویه ها را اضافه میکنیم. و آنها را هم میزنیم تا ادویه ها با تخم مرغها کامل ترکیب و یکدست بشوند.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغها را با سیب زمینیها ترکیب میکنیم. و آرد و پودر سوخاری را هم در این مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به یک بافت مناسب و یکدست برسید بعد ظرف را به مدت یک ربع داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله ششم

یک تابه مناسب نچسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا خوب گرم بشود بعد حدود 3 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید بعد از اینکه روغن خوب داغ شد به آن مواد را اضافه کنید تا سرخ بشود. میتوانید مواد را به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و به صورت تکه های کوچک درون تابه سرخ کنید یا میتوانید تمام مواد را کف تابه بریزید و یک جا مواد را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن آنرا به تکه های کوچک تقسیم کنید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ بشود. فقط توجه داشته باشید که طرف دوم کوکو زودتر از طرف اول سرخ میشود پس مراقب باشید که نسوزد. بعد از چند دقیقه کوکوی شما آماده است میتوانید آنرا سرو کنید.

 

 

( این مطلب رپورتاژ بوده و سایت هوم دیزاین در تالیف و تنظیم آن نقشی نداشته است و تایید کننده آن نمی باشد . )

 

دسته بندی :  مقالات

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا